De nieuwe Thomasz 39 Cabrio

Ontdek het lounge gevoel op het water! We zijn meer dan enthousiast dat we sinds april dit jaar twee gloednieuwe jachten aan onze vloot hebben toegevoegd: motorjacht Thomasz 39 Cabrio en motorjacht Thomasz 38. Deze motorjachten behoren tot onze exclusieve 'Star Class Yachts' en bieden zowel qua interieur als exterieur een unieke luxe ervaring.

De Thomasz 39 Cabrio is een luxueus jacht met een open kuip en de perfecte keuze voor stellen met kinderen of groepen van drie personen. Ervaar het ultieme lounge gevoel terwijl u geniet van de ruime open kuip, dichtbij het water. Dankzij de lage doorvaarthoogte kunt u moeiteloos de prachtige delen van Friesland verkennen en hoeft u minder vaak te wachten bij bruggen. Wel zo fijn tijdens de wat drukkere momenten op het water!

Met een lengte van bijna 12 meter biedt de Thomasz 39 Cabrio een ruim interieur met een grote open kuip en twee comfortabele loungebanken. Of u nu een gezin met kinderen bent of met een groep van drie volwassenen reist, de Thomasz Cabrio is de perfecte keuze om uw vakantie op het water te beleven. 

Het zorgvuldig ontworpen interieur van de Thomasz 39 Cabrio voldoet aan alle behoeften: in het voorschip bevindt zich een royaal tweepersoonsbed met voldoende kastruimte. Dankzij de vele ramen is de ruimte heerlijk licht. De toilet- en doucheruimtes zijn apart gesitueerd op dit motorjacht. Daarnaast is er een tweede slaaphut met een tweepersoonsbed, ruim genoeg voor twee kinderen of zeer comfortabel voor één volwassene, inclusief extra kastruimte.

Wat de Thomasz 39 Cabrio echt onderscheidt, is het gelijkvloerse ontwerp en het ultieme lounge gevoel dat het biedt. Het ruime buitendek zorgt voor een zeer comfortabele leefruimte waar u kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht, ongeacht het weer. Bij zonnig weer kunt u van de zon genieten en bij minder goed weer biedt de eenvoudig afneembare kap comfortabele beschutting en kunt u nog steeds fijn buiten vertoeven. Met dit luxe jacht kunt u echt genieten van het (buiten-)leven aan boord.

Daarnaast is de Thomasz 39 Cabrio uitermate geschikt voor het varen met kinderen: neem gerust een rubberbootje mee en maak onvergetelijke avonturen op het water. Met zoveel prachtige plekken in Friesland die toegankelijk zijn met dit jacht, zult u zich zeker niet vervelen.

FNMA Yacht Charters heeft de Thomasz 39 Cabrio sinds 1 april dit jaar beschikbaar voor verhuur. Deze splinternieuwe boot biedt een ongeëvenaarde ervaring op het water en is perfect voor mensen die op zoek zijn naar luxe en comfort.

Meer lezen
Terug naar overzicht

Mis geen enkele FNMA update!

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief