Boot huren Sneek

Wilt u graag een boot huren in Sneek? Bij FNMA Charters huurt u luxe motorjachten om zorgeloos van het water te genieten zonder vaarbewijs.

Sneek en ook de omgeving van Sneek is erg populair om vanaf het water te ontdekken. De verschillende vaargebieden zoals het Sneekermeer en de Brekken behoren tot de meest bezochte vaarroutes van Friesland. Met de welbekende Sneker Waterpoort als statig rijksmonument van de binnenstad is het mogelijk deze te bewonderen wanneer u via de staande mast route langs de stad vaart. Dit geeft u de gelegenheid om op loopafstand van de stad aan te leggen in een van de sfeervolle passentenhavens om vervolgens een terras aan te doen of een bezoek aan de gezellige winkelstraten te brengen. 

 

Varen in de omgeving Sneek

De variatie aan vaarroutes en ook de centrale ligging maakt Sneek tot een geliefde watersportstad om een boot te huren. Het prettige is namelijk dat u op korte afstand richting een tal van leuke, Friese dorpen kunt varen. Woudsend, Lemmer, Langweer, Terherne en Heeg zijn daarbij plekken die zeker een bezoek waard zijn om met de motorboot naar toe te varen. 

Of u nu een boot in Sneek wilt huren voor een weekend of wilt genieten van een langere vaarvakantie, u zult zeker onthaasten en genieten van de rust, ruimte en natuur wanneer u een boot huurt bij FNMA Charters in Sneek. 

Welke boten zijn er te huur?

Voor het varen met de luxe motorboten van FNMA Charters heeft u geen vaarbewijs nodig. De boten die wij verhuren variëren van grootte en zijn geschikt voor 4 tot 12 personen. Met onze motorjachten bent u verzekerd van een zorgeloze vaarvakantie in en rondom Sneek. De diverse jachten hebben stuk voor stuk een comfortabel interieur met elk voor zich verschillende opties voor een aangenaam verblijf. Met een stabiele ligging en goede vaareigenschappen kunt u zelfverzekerd de vaargebieden in de omgeving van Sneek ontdekken. Onze luxe motorboten zijn voor verschillende periodes te huur, zoals bijvoorbeeld een weekend, midweek of een week. Wilt u een langere periode een boot huren in Sneek? Ook dat behoort tot de mogelijkheden wanneer u bij ons een boot huurt.

In alle rust genieten van het varen over het Sneekermeer, de pittoreske dorpen en de Friese meren!

Luxe boot huren in Sneek

Huren bij FNMA Charters staat voor ultiem genieten. Onze motorboten zijn niet alleen uiteenlopend qua grootte maar ook qua faciliteiten. Met de motorjachten uit de ‘Starclass Yachts’ categorie gaan we nét een stapje verder en zullen gegarandeerd zorgen voor een ultiem ontspannen vakantie waarbij u zich de koning te rijk voelt. 

De jachten zijn voorzien van een XXLcabriokap waardoor er extra leefruimte ontstaat, vloerverwarming en een nog luxer interieur en hoogwaardige snufjes. We hebben de parkeerplekken dicht bij onze boten waardoor u niet al te ver uw bagage hoeft te dragen. Met het boeken van een masterclass krijgt u in korte tijd een schipperstraining van een ervaren instructeur. Hiermee gaat u zelfverzekerd op pad en weet u vervolgens precies hoe u uw motorjacht op deskundige wijze door de verschillende bruggen op de Friese meren kunt maneuvreren. Ziet u zichzelf al onder het genot van een goed glas wijn in de avondschemering in de whirlpool op het achterdek zitten bij het Sneekermeer?  

Ontdek onze luxueuze 'Star Class Yachts'

Direct een jacht huren

Mis geen enkele FNMA update!

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief