Huur een boot voor een luxe weekend op het water

Is het tijd voor ontspanning in uw drukke bestaan? Op onvergetelijke wijze een verjaardag of jubileum vieren? Bij FNMA Charters in Sneek kunt u een luxe boot huren voor een weekend in Friesland. Onze vloot bestaat uit exclusieve jachten, geschikt voor een gezelschap van 4 tot 12 personen.

Ook schippers zonder vaarbewijs kunnen na een deskundige instructie bij de overdracht afvaren in een van onze motorjachten. Met behulp van moderne navigatietechniek aan boord kunt u eenvoudig uw route kiezen en volgen. Zodra u aan boord stapt van een van onze motorjachten begint uw welverdiende weekend op het water. Alle comfort is aanwezig, van een heerlijke warme douche tot een comfortabele bank in de salon. FNMA Charters stelt alles in het werk om u een onbezorgde vaarervaring te bezorgen, want het weer tijdens uw vakantie kunnen wij niet regelen, maar al het andere wel! 

Pure luxe aan boord

De exclusieve jachten van FNMA Charters zijn zeer luxe uitgerust, aan alles is gedacht. De keuken aan boord is van vele gemakken voorzien, de leefruimtes zijn ruim en beschikken over comfortabele zitplaatsen. Op enkele van onze jachten zijn zelfs meerdere badkamers aanwezig voor extra comfort. Of u nu tijdens uw weekend op het water kiest voor een nacht in een jachthaven of ergens het anker uitgooit, de bedden aan boord zijn van hoge kwaliteit en staan garant voor een comfortabele nachtrust. Het achterdek, voorzien van een cabriokap en zonnetent, is een perfecte plek om te ontspannen. Onze jachten combineren een zeer luxe interieur met uitstekende vaareigenschappen. Wilt u meer dan de standaard luxe? Maak dan gebruik van ons Star Class pakket zodat u voor vertrek alleen uw weekendtas hoeft in te pakken. Ontdek de luxe op de Star Class jachten van FNMA Charters.

Luxe motorjacht huren in Friesland

Een weekend voelt als een vakantie

Op een van onze zeer exclusieve jachten voelt een weekend varen in Friesland als een heerlijk ontspannen vakantiemoment. Op vrijdagmiddag wordt u door ons ontvangen in de haven van FNMA Charters. Parkeren op loopafstand van de jachthaven kan bij ons op het terrein. Na ontvangst, het aan boord brengen van uw spullen en een uitgebreide vaarinstructie op uw jacht, is het tijd om onbezorgd uit te varen. 

Onder het genot van een drankje en een hapje luidt u het weekend in, het kabbelende water als achtergrondmuziek. 
Twee volle dagen op het water liggen nog in het verschiet; welke koers vaart u? Bekijk hier de mooiste vaarroutes in Friesland. Ervaar vanaf het water de rust en schoonheid die de Friese natuur u te bieden heeft en kom, omgeven door comfort en luxe, helemaal tot rust. Een lunch of diner in een fijne ambiance hoort daar uiteraard bij; wij kennen de culinaire parels aan de Friese Meren en adviseren u graag!

Op maandagochtend legt u weer bij ons aan in Sneek; dit weekend voelde als een welverdiende luxe vakantie!

 

Friesland ontdekken in een weekend

Vanwege de centrale ligging van FNMA Charters, vaart u vanuit onze jachthaven in Sneek rechtstreeks het Friese merengebied in. De havens van Terherne, Sneek, IJlst, Bolsward, Makkum, Workum, Stavoren, Heeg, Woudsend, Balk, Sloten, Lemmer, Langweer, Leeuwarden en Joure zijn allemaal binnen vaarbereik. Ook als u een weekend op pad gaat met een motorjacht is er voldoende te ontdekken in Friesland:

  • Cultuur: In de verschillende Friese steden vindt u musea en exposities die uw kunst-en cultuurhart sneller laten kloppen
  • Historie: Leeuwarden zal u tijdens een historische stadswandeling verrassen
  • Shopping: Ontdek Friesland als winkelparadijs met verschillende exclusieve boetieks
  • Horeca: Geniet in een van de vele pittoreske dorpen aan de Friese Meren van een heerlijke rosé of speciaalbiertje op het terras 
  • Fietsverhuur: Bij FNMA kunt u fietsen huren om mee te nemen aan boord, zodat u de omgeving kunt verkennen, maar ook om verse croissants te halen bij de dorpsbakker voor een heerlijk ontbijt 

Op naar een weekend om nog lang van na te genieten!

Motorjacht huren

Mis geen enkele FNMA update!

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief