Een luxe boot huren voor een paar dagen

FNMA charters nodigt u uit om een midweek te komen genieten op een van onze luxe motorjachten. Van maandag tot vrijdag ontdekt u al het moois dat Sneek en de Friese wateren u te bieden hebben. Kom het ontdekken!

Een midweek een luxe en comfortabele boot huren; een paar dagen op het water helpen u om even helemaal ontspannen en weer op te laden. De ultieme time-out in een druk bestaan, een quality time moment met uw gezin of familie en een goed idee voor een gezellig samenzijn met uw vrienden.

U stapt onbezorgd aan boord voor een paar heerlijke dagen

Op maandagmiddag ontvangen wij u met koffie en begeleiden wij u naar uw jacht voor een korte instructie. Soms is een deskundige, korte vaartraining nodig om u net dat beetje zekerheid mee te geven; wij helpen u graag op weg.

Onze motorjachten zijn van alle comfort en luxe voorzien en met ons Starclass pakket is alles bij aankomst in onze haven helemaal tot in de puntjes voor u geregeld. De keuken is zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Fijne en ruime zitplaatsen en heerlijke bedden zorgen voor een comfortabel verblijf aan boord. 

Op naar een paar dagen ultiem vaarplezier en tot vrijdagochtend! 

Bekijk motorjachten

Onze motorjachten, onze trots

Onze vloot bestaat uit stuk voor stuk prachtige jachten, ieder met zijn eigen charmes. Wat ze gemeen hebben zijn de zeer goede vaareigenschappen. Want uitgerust met een boeg- en hekschroef, dieptemeter en comfortabele stuurstand, zijn onze jachten zonder vaarbewijs en zelfs voor een minder ervaren stuurman- of vrouw een plezier om mee te varen. Onze motorjachten zijn daarnaast uitgerust met een dektent en een zonneluifel, zodat u ongeacht de weersomstandigheden kunt genieten van het buitenleven aan boord. 

De ruimtes aan boord zijn smaakvol ingericht en bieden u comfort en privacy. Onze grotere jachten beschikken zelfs over meerdere badkamers en toiletruimtes en ook aan voldoende kast- en bergruimte is er geen gebrek. Comfort en luxe staan bij FNMA charter voorop! 

Bekijk onze motorjachten

Voor elk gezelschap een luxe boot

Onze motorjachten zijn geschikt voor een gezelschap van 2 tot 12 personen. Voor een intiem samenzijn met uw partner kiest u voor ons motorjacht Amare Star. Heerlijk dineren aan boord, samen genieten van een drankje in de stuurstand en wakker worden met uitzicht op de Friese wateren. Ons motorjacht Marelle Star is een echte familieboot, ideaal voor een paar dagen er op uit met het gezin.  

Wilt u een jubileum vieren op het water? Grootouders en (klein)kinderen beleven een heerlijke midweek aan boord van een van ons grootste motorjacht, de Aurelia Star. Dit schip is door haar ruime indeling en meerdere slaaphutten ook zeer geschikt voor een midweek er op uit met vrienden. Voldoende ruimte voor zowel privacy als een gezellig samenzijn. 

Friesland ontdekken in een paar dagen

Zodra u onze haven in Sneek verlaat, ervaart u het vakantiegevoel dat varen bij u losmaakt. Zorgen laat u achter en samen met uw gezelschap bepaalt u de koers voor de komende dagen. Kiest u voor een route die leidt naar een van de gezellige stadjes of dorpjes aan de Friese wateren of wordt het waterpret op het Sneekermeer? Overnachten kan in een haven, maar de echte avonturier gooit het anker uit en wordt wakker met een weids uitzicht en het kabbelende water rondom de boot. Aan u de keuze! 

Motorjacht huren in Friesland

Mis geen enkele FNMA update!

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief