Jacht huren zonder vaarbewijs

Bij FNMA verhuren wij luxe motorjachten voor 4 tot 12 personen. En het mooie is dat u al onze jachten kunt huren zonder vaarbewijs!

In Nederland is het namelijk zo dat er geen vaarbewijs nodig is voor het besturen van motorboten die kleiner zijn dan 15 meter en niet sneller varen dan 20 kilometer. Dit betekent dat ook u kunt genieten van een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland op één van onze luxe jachten.

Daarom kiest u voor FNMA Charters:

  • Luxe jacht huren zonder vaarbewijs
  • Uitgebreide instructie indien u geen vaarervaring heeft
  • Ontspannen en vol vertrouwen op vaarvakantie

Varen zonder ervaring

Heeft u geen of weinig vaarervaring? Zelfs dat is geen belemmering! Wij weten als geen ander dat het wel zo prettig is als u weet hoe u de haven uit moet varen. Voor vertrek krijgt u daarom van ons een uitgebreide instructie waarin we uitleggen waar u op moet letten, welke regels er op het water gelden en hoe u uw gehuurde jacht kunt besturen. Zo kunt u ontspannen en vol vertrouwen onze haven in Sneek uitvaren en weet u precies wat u moet doen om het jacht onder bruggen door te varen of in een smalle haven te manoeuvreren. 

We bieden ook de mogelijkheid om een vaartraining van 2 à 3 uren te volgen. De vaarcursus wordt voor uw vertrek gegeven door een ervaren instructeur van een erkende vaarschool. Na deze training kunt u zich uitstekend redden en volop genieten van uw vaarvakantie op het Sneekermeer en de andere Friese Meren. 

Zonder vaarbewijs op een luxe jacht varen

Bij FNMA Charters in Sneek vinden wij dat iedereen op een luxe motorjacht moet kunnen genieten van een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland en Overijssel. Vaar eens over het Sneekermeer, het Tjeukemeer, het Slotermeer of door Weerribben-Wieden en u begrijpt wat wij bedoelen! Onze jachten zijn geschikt voor 4 tot 12 personen, hebben een comfortabel interieur en een stabiele ligging op het water. Perfect voor een weekend, midweek of week varen met uw vrienden, familie, collega's of gezin.

Vanuit onze jachthaven op toplocatie in Sneek vaart u zo de Friese meren op. Een prachtig gebied en een perfect startpunt voor uw vaarvakantie in Friesland. U heeft de keuze uit talloze vaarroutes door adembenemende landschappen. Wilt u wat langer op vakantie? Vaar dan eens vanuit het Friese merengebied naar de kop van Overijssel en geniet van Nationaal Park Weerribben-Wieden. 

Bekijk direct de beschikbaarheid van onze vloot. U boekt uw vaarvakantie gemakkelijk en veilig online. Of u wel of niet in het bezit bent van een vaarbewijs, wij hopen u gauw eens te ontvangen op onze jachthaven in Sneek!

Direct een jacht huren

Mis geen enkele FNMA update!

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief