Refit, uw jacht weer in een nieuw jasje

Een refit van uw jacht is een waardevolle investering in het plezier dat u met de jacht ervaart én voor het behoud van de waarde van het schip. Uw jacht wordt op technisch gebied vernieuwd, maar ook het interieur kan indien gewenst onder handen worden genomen.

Een refit vindt altijd plaats in goed overleg met u. Wij willen graag weten wat uw wensen zijn en we denken met u mee om uw jacht weer in topconditie te krijgen. Na een uitvoerige inventarisatie van de benodigde werkzaamheden weet u precies waar u aan toe bent. De scheepsmotor kan gereviseerd worden, of zelfs geheel vervangen als dit nodig is. Ook kan het relingwerk, dek, de pompen en de ramen worden vernieuwd of gerepareerd. Wilt u het interieur ook direct aanpakken? Dit kunnen we ook voor u regelen. Tijdens het project wordt u uitstekend op de hoogte gehouden van alle vorderingen, zodat u met een gerust hart het vakwerk aan de specialisten kunt overlaten.

Persoonlijk advies over de refit van uw jacht? Vraag telefonisch naar de mogelijkheden of leuker nog: kom langs voor een praatje en een kopje koffie.

Neem contact op

Mis geen enkele FNMA update!

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief