Refit, uw jacht weer in een nieuw jasje

Bij de jachtwerf van FNMA Charters in Sneek kunt u terecht voor het uitvoeren van een refit van uw jacht. Een refit van uw (motor-) jacht is niet alleen een waardevolle investering die bijdraagt in het plezier dat u met het jacht ervaart, maar draagt ook bij aan waardebehoud van uw jacht.

Wat valt er onder refit? Met een boot refit worden werkzaamheden bedoeld die de boot volledig vernieuwen of verjongen. Dit kan een vernieuwing op technisch gebied zijn maar ook het interieur kan indien gewenst worden vernieuwd.

Daarom kiest u voor een refit bij FNMA Charters:

  • Persoonlijk en betrokken
  • Vakkundig en ervaren in refit werkzaamheden

Refit werkzaamheden

Met een refit wordt uw jacht nagekeken op verschillende technische aspecten. Hierbij kan de scheepsmotor gereviseerd worden, of zelfs geheel vervangen als dit nodig is. Verder wordt er naar andere onderdelen van uw jacht gekeken zodat u verzekerd bent van een veilige en behouden vaart. Denk hierbij aan vernieuwing of reparatie van het relingwerk, dek, de pompen of ramen van uw jacht. Bij alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden hebben wij aandacht voor de oorspronkelijke stijl waardoor het zo passend mogelijk wordt uitgevoerd en naadloos aansluit bij het originele ontwerp van uw jacht.

Vrijblijvend advies vragen

Boot interieur opknappen

De tijd laat zijn sporen na….en helaas ook bij het interieur van uw boot. Zeker bij een tweedehands boot of wanneer er regelmatig gebruik van de boot wordt gemaakt. Mogelijk zijn er gebruikssporen zichtbaar en springen de aan slijtage onderhevige delen nét wat meer in het oog dan wenselijk is. Daarnaast staan de ontwikkelingen op het gebied van interieur ook niet stil waardoor er soms een verouderd uiterlijk ontstaat dat niet meer van deze tijd is. Bij FNMA adviseren wij u graag op het gebied van interieur van uw boot zodat uw jacht weer aan alle eisen van deze tijd voldoet. 

Een refit naar uw wensen

Een refit van uw boot of jacht vindt altijd plaats in goed overleg met u. Vooraf brengen wij uw wensen in kaart en denken we met u mee op welke wijze onze specialisten uw jacht weer in topconditie kunnen krijgen. Door middel van een inventarisatie maken we inzichtelijk welke refit werkzaamheden van belang zijn om dit te realiseren. Op deze manier bent u volledig op de hoogte en weet u van tevoren wat u kunt verwachten. Tijdens het project houden wij u uitstekend op de hoogte van alle vorderingen en werkzaamheden waardoor u uw opknapbeurt met een gerust hart aan ons kunt overlaten. 

Wilt u graag vrijblijvend informatie over een professionele refit van uw jacht? Van een kleine opfrisbeurt van het interieur tot een uitgebreide opknapbeurt, FNMA Charters voorziet u graag van een passend advies dat aansluit bij uw wensen. Neem gerust contact met ons op. Liever persoonlijk? U bent uiteraard van harte welkom voor een praatje en een kop koffie.

Neem contact op

Mis geen enkele FNMA update!

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Bij FNMA Charters

Uw motorjacht weer in topconditie

Vakkundig uitgevoerd door onze specialisten.