Huur een luxe boot voor een week op het water

Voor een luxe en comfortabele vakantie op het water, huurt u een boot voor een week bij FNMA charters. De ontluikende natuur ontdekken in het voorjaar, volop waterpret in de zomer of de laatste mooie herfstdagen ervaren vanaf het water? Op een motorjacht kunt u het hele vaarseizoen genieten.

Voor een week een boot huren met uw gezin, familie of vrienden kan bij FNMA charters in Sneek. Onze motorjachten lenen zich voor een gezelschap van 4 tot 12 personen. Met zeer goede vaareigenschappen en een boeg- en hekschroef, dieptemeter en goed uitgeruste stuurstand zijn onze jachten een genot om mee te varen. Om de elementen te trotseren en u extra leefruimte aan boord te geven, zijn onze motorjachten uitgerust met een dektent en een zonneluifel. Aan boord vindt u verder een goed uitgeruste keuken en meerdere comfortabele zit-en slaapplaatsen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke en ontspannen vakantie op het water.

Samen ontspannen en genieten op het water

Bent u toe aan een heerlijke vaarvakantie? Kies dan met uw gezin bijvoorbeeld voor de Allure Star een overzichtelijk en handzaam schip dat zeer geschikt is voor een gezellige en intieme familievakantie. De open kuip op deze boot maakt dat u aan boord dicht bij het water leeft. Een frisse duik is zo genomen en met het kabbelende water op de achtergrond geniet u van het voorbijtrekkende landschap.

Wanneer u op pad gaat met een groter gezelschap, dan vindt u op onze Aurelia Star de nodige ruimte en privacy. Er zijn meerdere ruime slaaphutten en badkamers, voorzien van vloerverwarming en radiatoren, waardoor het jacht heel geschikt is voor een vakantie onder alle weersomstandigheden. Bij FNMA charters huurt u het motorjacht dat past bij uw wensen en uw gezelschap. Op naar een onvergetelijke week samen op het water! 

Bekijk motorjachten

Zonder zorgen varen op een luxe jacht

Op vrijdag ligt het jacht van uw keuze voor u klaar in onze haven, voor een week lang genieten en ontspannen op het water. Voordat u vertrekt krijgt u van ons een uitgebreide uitleg over uw motorjacht. U kunt onze jachten huren zonder vaarbewijs maar onze vaartraining helpt u om zonder zorgen en goed voorbereid op pad te gaan. Voor ultieme luxe tijdens uw vakantie maakt u gebruik van ons Star Class pakket.

Anton Schönherr huurde bij ons de Amelia Star en deelt graag zijn ervaring:
 
Het was de eerste keer dat we een vaarvakantie boekten en we hadden nog nooit met een boot gevaren. De twee uur durende schipperstraining die we boekten was professioneel en omvatte alles wat we later nodig hadden. De boot, de Amelia Star, was gemakkelijk te manoeuvreren en keerde zelfs achteruit de jachthaven van Heeg binnen. De uitrusting aan boord was prettig en ook de keuken en het serviesgoed waren van zeer goede kwaliteit. Het landschap met zijn natuurbeleving is onbeschrijfelijk en het langzame puffen van de dieselmotor door de diverse grachten is pure ontspanning. De verhuurders krijgen van ons 5 sterren. Alles verliep vlot, al onze vragen werden beantwoord en de overdracht en teruggave verliepen ongecompliceerd.

Graag weer!

Friesland en Overijssel ervaren vanaf het water

Op vrijdagmiddag vaart u onze haven in Sneek uit met 7 dagen en 8 nachten op het water voor de boeg. Kiest u voor een rondje varen in Friesland of zet u koers naar een route door de kop van Overijssel? Wanneer u vooraf uw route uitstippelt, is er voor elk wat wils te doen deze week. Langs uw vaarroute vindt u verschillende dorpjes en stadjes om een dagje te shoppen of om historische bezienswaardigheden te bezoeken. Onderweg glijden prachtige landschappen aan u voorbij en u brengt de nacht door in een van de vele gezellige en gastvrije havens. Vergeet niet om samen met uw gezelschap te genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner op een van de vele terrassen aan het water. Laat u verrassen door de charme en de schoonheid die waterrijk Friesland en Overijssel u te bieden heeft! 

Motorjacht huren in Friesland

Mis geen enkele FNMA update!

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief