Boot huren en varen in Overijssel

Welkom bij FNMA bootverhuur in Sneek, waar we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een luxe motorjacht en een onvergetelijke vaarvakantie, zowel in Friesland als in Overijssel.

Als u wat langer op vakantie wilt, raden we u aan om vanuit het Friese merengebied naar de kop van Overijssel te varen en te genieten van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Deze route is ideaal voor een weekendje weg, een midweek-uitje of een hele week varen met vrienden, familie, collega's of het gezin.

  • Parkeer uw auto gratis op ons terrein, stap en aan boord en vertrek vanuit onze haven in Sneek, u kunt direct de Friese meren opvaren.
  • U vaart langs de Langweerder Wielen, de Terkaplesterpoelen en andere prachtige Friese meren op weg naar Oldemarkt. Vervolgens kunt u uw avontuur voortzetten door het indrukwekkende Nationaal Park Weerribben-Wieden.
  • Als u nog meer wilt verkennen, kunt u de route verlengen door via Zwartsluis te varen en een stukje over het Zwarte Meer naar het historische Vollenhove te gaan.
  • Daarna keert u weer terug richting Oldemarkt. Op de terugweg vaart u langs Heerenveen en het schitterende Terherne, om uiteindelijk via het Sneekermeer terug te keren naar de haven van FNMA Charters.

Deze vaarroute biedt een perfecte combinatie van prachtige natuur en historische dorpen. Het is een geweldige gelegenheid om op uw motorboot volledig te ontspannen en te genieten van al het moois dat Friesland en Overijssel te bieden hebben.

Varen, fietsen en wandelen door nationaal Park Weerribben-Wieden

Ontdek het Nationaal Park Weerribben-Wieden met een motorjacht van FNMA bootverhuur. Dit unieke natuurgebied in Overijssel staat bekend om zijn uitgestrekte rietvelden, moerassen en prachtige waterwegen. Met uw luxe motorjacht heeft u de vrijheid om op uw eigen tempo dit adembenemende landschap te verkennen. Tijdens uw vaarvakantie raden we u aan om een bezoek te brengen aan de plaatsen Vollenhove en Zwartsluis, die op de vaarroute liggen en erg geliefd zijn onder vaarliefhebbers.

Vollenhove verwelkomt u met zijn rijke geschiedenis, oude grachten en gezellige terrasjes. Mis vooral het jaarlijkse bloemencorso in augustus niet en geniet van de mooie jachthaven waar u uw motorboot kunt aanmeren.

Zwartsluis staat bekend om zijn historische centrum en zijn rijke turfverleden. Het is een populaire bestemming geworden voor recreanten en biedt diverse jachthavens waar u kunt aanmeren. Als u bij uw motorjacht ook fietsen heeft gehuurd, kunt u prachtige fietstochten maken door De Weerribben vanuit Zwartsluis. Natuurlijk kunt u ook wandelen en genieten van de verschillende routes die u langs de rietvelden en moerassen leiden.

Een ander dorp dat u tijdens uw vaarvakantie kunt verkennen, is Oldemarkt. Gelegen op de grens van Friesland en Overijssel en aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden, biedt Oldemarkt een ideale plek om aan te meren. Vanuit Oldemarkt kunt u gemakkelijk het Nationaal Park Weerribben-Wieden verkennen. Daarnaast kunt u genieten van de gezellige cafés en restaurants en zelf de gastvrijheid van Oldemarkt ervaren. Wilt u midden in de natuur overnachten? Maak dan gebruik van één van de gratis Marekrite ligplaatsen in de buurt van Oldemarkt

Boek uw luxe motorjacht

Bij FNMA Charters in Sneek kunt u genieten van onze luxe jachten die geschikt zijn voor 4 tot 12 personen. Ze bieden een comfortabel interieur en hebben een stabiele ligging op het water. Het beste van alles is dat u onze jachten kunt huren zonder vaarbewijs!

Neem vandaag nog contact met ons op om uw perfecte vaarroute in Friesland en Overijssel uit te stippelen. Of u nu een ervaren schipper bent of weinig vaarervaring heeft, wij zorgen ervoor dat u goed voorbereid en met vertrouwen aan uw avontuur kunt beginnen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze jachthaven in Sneek en u een onvergetelijke vaarervaring te bieden.

Direct een jacht huren

Mis geen enkele FNMA update!

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief