Royal service

Bij aankomst parkeert u uw auto nabij de jachten, zodat u uw bagage in no-time aan boord heeft. Wij zullen voor u klaarstaan in de ontvangstruimte, met gratis WIFI. Hier kunt u eerst nog genieten van een verse kop koffie, uw vakantie is reeds begonnen.

Voordat u vertrekt krijgt u een uitgebreide instructie, waarbij alle noodzakelijke technische aspecten van de jacht worden uitgelegd én hoe u onderweg kunt manoeuvreren. Zo is uw volledige gezelschap voorbereid op de ultieme vaarvakantie.

Masterclass

De vakantie gaat pas écht van start zodra u onderweg bent. Maar als u nog geen ervaring heeft met varen dan is het wel zo prettig om te weten hoe u de haven uit moet varen. Daarom hebben we een masterclass schipperstraining samengesteld zodat u op uw gemak kennis kunt maken met het jacht en precies weet hoe u onderweg kunt manoeuvreren.

Deze masterclass neemt 2 à 3 uren in beslag en wordt één op één gegeven door een ervaren instructeur van een erkende vaarschool. Tijdens de training leert u hoe de jacht te besturen en aan de hand van oefeningen leert u de fijne kneepjes van het manoeuvreren onder bruggen en in smalle havens.

Na de training kunt u zich uitstekend redden en volop genieten van de vakantie.

Star Class pronkjuwelen

Onze Star Class jachten kenmerken zich door een extra ruim dek om in het voorjaar en in de zomermaanden optimaal van de zon te kunnen genieten. Ook zijn enkele jachten voorzien van een XXL cabriokap. Zo word er veel extra leefruimte aan het dek gecreëerd.

Ons topjacht, de BABRO 1500 Newline Pool, is tevens voorzien van een heuse whirlpool met onderwaterverlichting. Geniet onder het genot van een goed glas wijn of champagne al bubbelend van de ondergaande zon.

Luxe met een zee van ruimte

Bij het betreden van het binnenvertrek ervaart u direct de comfortabele vloerverwarming en wordt u verwelkomd door de luxe geuren van Rituals, deze bieden de eerste ontspanning aan boord.

Al gauw spot u een rijk uitgeruste keuken, slaapkamer(s) met uiterst comfortabele bedden, perfecte sanitaire voorzieningen met design radiatoren, en meer. En dat alles in een zee van ruimte.

Star Class Comfort

Tevens bieden verscheidene jachten mogelijkheden betreffende LCD televisie, een top notch Dolby Surround System, (intern) WIFI systeem, USB aansluiting, en acculader/ omvormer zodat u ook aan boord kunt beschikken over 230 volt voor uw telefoon, laptop, en/of tablet.

De keuken is is voorzien van alle gemakken, waaronder een toaster van WMF. Het bestek en servies is van het luxe en hoogwaardig kwaliteitsmerk Villeroy en Boch, zodat u vorstelijk kunt dineren.

We staan 24/7 voor u klaar

We zorgen ervoor dat het u tijdens uw vaarvakantie aan niets ontbreekt. Tot de standaard-boorduitrusting behoort een compleet boordboek met o.a. waterkaarten, mogelijke routes, nuttige tips en plaatsbeschrijvingen zodat u te allen tijde goed voorbereid aan uw vaartocht kunt beginnen. Daarnaast staan wij dag en nacht voor u klaar. Aye aye sir!

Mis geen enkele FNMA update!

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief