Star Class
NIEUW in onze vloot

Geschikt voor 2 - 4 personen

Motorjacht Thomasz 39 Cabrio - Allure Star huren

Beschikbaarheid

De Thomasz 39 Cabrio "Allure Star" is een heerlijk familie jacht met 
uitstekende vaareigenschappen.

De "Allure Star" behoort tot onze "Starclass Yachts"

Deze luxe jacht met open kuip is perfect voor een stel (met kinderen) of voor drie personen. Door de ruime open kuip is het mogelijk om dichtbij het water heerlijk te vertoeven. Door zijn lage doorvaarthoogte is het schip uitermate geschikt om alle delen van Friesland mee te ontdekken.
Het is niet toegestaan met dit schip het IJsselmeer op te gaan.
Het 11,90 meter lange jacht is een ruim jacht met een heerlijke grote openkuip en 2 loungebanken. De Cabrio is geschikt voor een gezin met kinderen of 4 personen. Uw vakantie dicht bij het water beleven? Dan is de Thomasz Cabrio 39 een fantastische keuze. De indeling: in het voorschip bevind zich een royaal 2 persoonsbed met kastruimte. Door de vele ramen is het een heerlijke lichte ruimte. In de toiletruimte bevindt zich een elektrische toilet.

De douche is gescheiden van de toiletbak. De 2e slaaphut met een 2 persoonsbed, is ruim voor 2 kinderen of heel ruim voor 1 volwassene, en tevens voorzien van kastruimte.

Ook aan u persoonlijk is gedacht

Laat de luxe geuren van Rituals u verwelkomen en ontspanning geven aan boord. De keuken is zeer goed uitgerust, en is voorzien van een 3 pits kooktoestel, grote koelkast, koffiezetapparaat. Het bestek en servies is o.a. van het luxe en hoogwaardig kwaliteitsmerk “Villeroy en Boch”. Ook een toaster is aan boord van “WMF”. U ziet er ontbreekt niets aan luxe. 
Radio met USB-aansluiting en televisie zijn aan boord. Het jacht is verder voorzien van een zeer krachtige 4 cilinder motor van 110 pk. Op de Thomasz Cabrio speelt de vakantie zich het meest af in de mooie ruime kuip met een cabriokap die geheel open gemaakt kan worden.
De Stuurstand is modern en is voorzien van twee luxe stuurstoelen. 

Compleet en ruim

Boeg- en hekschroef, acculader/omvormer zodat u ook wanneer u niet aan walstroom kunt beschikt over 230 volt aan boord. Voor uw telefoon, laptop en/of tablet. Ook de stuurstand is zeer overzichtelijk waardoor er een uitstekend uitzicht is over het jacht wat het manoeuvreren met dit jacht eenvoudiger maakt.
De stuurstand en het ruime kuip zijn voorzien van een XXL-cabriokap. Het achterdek is uiterst royaal voor complete ontspanning en biedt een prachtig uitzicht over het mooie voorbij trekkende landschap.
Starclass pakket van de "Allure Star" Voor nog meer comfort en luxe in uw vakantie is het Starclass pakket te boeken. Een Starclass pakket is voorzien van dekbed, dekbedovertrek, handdoek pakket, keukenpakket en per boeking een luxe verwenpakket van Rituals voor een zeer ontspannen vakantie.
Allure Star is niet geschikt voor de beginnende watersporter. Minimaal 2 jaar vaarervaring.

Lees verder Minder tekst

Voorzieningen

  • Acculader/omvormer 1600W
  • Boegschroef
  • Hekschroef
  • Cabriokap
  • 2 * douche
  • 2 * elektrische toilet
  • GPS-kaartplotter met snelheid
  • 3-pits kooktoestel
  • Radio
  • Roerstand aanwijzer
  • Verwarming
  • Warm en koud water
  • 2 * 2 persoonsbed

Jacht voor 2 - 4 personen

Categorie
motorjacht
Personen
2 - 4 personen
Lengte
11.60 meter
Breedte
3.80 meter
Hoogte
3.90 meter
Diepgang
1.00 meter
Motor
110 PS Yanmar
Dieseltank
400
Watertank
400

Reserveren

Mis geen enkele FNMA update!

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief