Babro Classic 1150 XL Red Star

Home Onze vloot Babro Classic 1150 XL Red Star
beheerder

Specificaties

Lengte:11.80m
Breedte: 4.00m
Diepgang:  1.10m
Doorvaarhoogte: 3.90m
Stahoogte:  1.98m
Motor:114 PK
Slaapplaatsen:4

Babro Classic 1150 XL Red Star

Dit jacht is gebouwd naar de wensen van onze gasten. Het schip bezit zeer goede vaareigenschappen en is voorzien van alle comfort, zoals een  heteluchtverwarming, acculader/omvormer voor 230 volt aan boord  tijdens het varen of als u niet aan walstroom ligt. De indeling van de Babro Classic 1150 XL: Voorkajuit met 2 één persoons bedden en kastruimte.
De keuken is modern, ruim en voorzien van alle comfort zoals magnetron, koelkast 130 L, 4 pits gaskooktoestel, koffiezetapparaat en kompleet voorzien van servies e.d.
Tegenover de keuken een ruime dinette waar je heerlijk kunt ontbijten,  lunchen en/of dineren.
De salon is gezellig een heeft een heerlijke bank om op te kunnen ontspannen. Kastruimte en een televisie die met een luxe lift uit de kast omhoog komt.
achterhut heeft 2 ruimtes die zijn voorzien van ieder een elektrisch toilet en een douche met wastafel. De achterkajuit heeft een vrijstaand bed die van 2 zijdes toegangelijk is en is verder voorzien van veel kastruimte. De vloer in het jacht is voorzien van een PVC vloer. Goed eenvoudig en goed schoon te houden. Op het achterdek bevindt zich de stuurstand voorzien van een kaartplotter, dieptemeter, roerstandaanwijzer en tankmeters voor water en diesel. Voor de kapitein is een stuurstoel aanwezig.
Voor een zeer goede manouvreerbaarheid is het jacht verder voorzien van boeg- en hekshroef.
De Babro Classic 1150 XL is voorzien van een XXL cabriokap . Een zitbank met stoelen en een tafel maken het comfort kompleet.
Het schip is minder geschikt voor de beginnende watersporter.