Vacance 1200 Luna Star

Home Onze vloot Vacance 1200 Luna Star
Justin Oosterop

Specificaties

Afmetingen
Lengte:12,25 m
Breedte:   3,95m
Diepgang:    1,10m
Doorvaarhoogte:   4,20m
Stahoogte:   1,98m
Motor:114 pk
Slaapplaatsen:2 tot max 4 personen

Omschrijving

De Vacance 1200 “Luna Star“ is een robuust en modern gebouwd jacht met uitstekende vaareigenschappen.

De “Luna Star“ behoort tot onze “Starclass Yachts”

Het 12,35 meter lange jacht is een heel ruim jacht met 2 gelijkwaardige zeer royale en luxe slaaphutten. De Luna Star heeft 2 slaaphutten met elk een 2 persoons vrijstaand bed. Tevens zijn er 2 ruime badkamers voorzien van douche en elektrische toiletten.

Ook aan u persoonlijk is gedacht

Laat de luxe geuren van Rituals u verwelkomen en ontspanning geven aan boord. De keuken is zeer goed uitgerust, en is voorzien van een 4 pits kooktoestel, grote koelkast, koffiezetapparaat en een Magneton /oven. Het bestek en servies is van het luxe en hoogwaardig kwaliteitsmerk “Villeroy en Boch” Ook een toaster is aan boord van “WMF”.

U ziet er ontbreekt niets aan luxe

Er wordt niets aan het toeval overgelaten. De salon is heel comfortabel en voorzien van een ruime zitbank en veel kastruimte. Radio/ CD met USB-aansluiting en televisie zijn aan boord. Het jacht is verder voorzien van een zeer krachtige 6 cilinder motor van 114 pk. Boeg- en hekschroef, acculader/ omvormer zodat u ook wanneer u niet aan walstroom kunt beschikt over 230 volt aan boord. Voor uw telefoon, laptop, tablet en haarfohn.

Ook de stuurstand is zeer overzichtelijk waardoor er een uitstekend uitzicht is over het jacht wat het manoeuvreren met dit jacht eenvoudiger maakt. De stuurstand en het achterdek zijn voorzien van een XL-cabriokap. Het achterdek is uiterst royaal voor complete ontspanning en bied een prachtig uitzicht over het mooie voorbijtrekkende landschap.

Starclass pakket van de “Luna Star “:
Voor nog meer comfort en luxe in uw vakantie is het Starclass pakket te boeken. Het Starclass pakket is voorzien van dekbed, dekbed overtrek, handdoek pakket, keukenpakket en per boeking een luxe verwenpakket van Rituals voor een zeer ontspannen vakantie.