COVID-19

Wenst u een jacht te reserveren? Dan verzoeken wij u (in verband met de voortdurend wijzigende richtlijnen en adviezen van het RIVM) om telefonisch, per mail, of via onderstaand contactformulier contact met ons op te nemen. Wij lichten u graag persoonlijk de mogelijkheden toe, zodat u vervolgens met een gerust hart uw gewenste jacht kunt reserveren en een zorgeloze bootvakantie tegemoet gaat.

Wij doen er alles aan om onze service en dienstverlening te garanderen en dat alles volgens de richtlijnen en adviezen van het RIVM. Dit om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, onze grootste prioriteit ligt immers bij de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, hun familieleden en onze relaties.

Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar en zijn wij bereikbaar via +31(0) 6-51316701 en info@fnma-charters.nl. Bezoek aan de afvaarthaven alleen op afspraak en wij verzoeken u niet naar FNMA te reizen wanneer u zich niet fit voelt.

Via onze website, Facebook en nieuwsbrieven zullen wij u blijven informeren en wij wensen u daarnaast veel gezondheid toe!

Neem contact op
Terug naar overzicht

Mis geen enkele FNMA update!

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief