Vacance Solide 46 Floralia Star

Home Onze vloot Vacance Solide 46 Floralia Star
Justin Oosterop

Specificaties

Afmetingen
Lengte : 14 m
Breedte : 4,40 m
Diepgang : 1,10 m
Doorvaarhoogte : 4,20 m
Stahoogte : 1,98 m
Motor : 170 pk
Slaapplaatsen : 6

Vacance Solide 46 plattegrond

bischikbaarheidVloten
starclass

Omschrijving

De Vacance Solide 46 is 14 meter varende luxe. De “Floralia Star“ heeft 2 slaaphutten met een 2 persoons vrijstaand bed en een derde hut met een stapelbed. Deze hut is ook uitstekend te gebruiken als “walk-in closet” wat het comfort verder verhoogd. Het jacht is verder voorzien van twee royale, goed uitgeruste badkamers beide voorzien van douche wastafel en elektrisch toilet.

Ook aan u persoonlijk is gedacht

Laat de luxe geuren van Rituals u verwelkomen en ontspanning geven aan boord.De keuken is zeer goed uitgerust, en is voorzien van een 4 pits kooktoestel, grote koelkast, koffiezetapparaat en een Magneton /oven. Het bestek en servies is van het luxe en hoogwaardig kwaliteitsmerk “Villeroy en Boch”. Ook een toaster is aan boord van “WMF”.

U ziet er ontbreekt niets aan luxe.

Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Tegenover de keuken een ruime ronde dinette waar u gezellig kunt ontbijten, lunchen en dineren. De salon is heel comfortabel en voorzien van een ruime zitbank en veel kastruimte.

Radio/ CD met USB-aansluiting en televisie (digitenne) zijn aan boord. Het jacht is verder voorzien van een zeer krachtige 6 cilinder motor van 170 pk. Boeg- en hekschroef, acculader/ omvormer zodat u ook wanneer u niet aan walstroom kunt beschikt over 230 volt aan boord. Voor uw telefoon, laptop, tablet en haarfohn.

Ook de stuurstand is zeer overzichtelijk waardoor er een uitstekend uitzicht is over het jacht wat het manoeuvreren met dit jacht eenvoudiger maakt. De stuurstand en het achterdek zijn voorzien van een XL-cabriokap die verbindt en overkapt met de stuurstand.

Het achterdek is uiterst royaal voor complete ontspanning en bied een prachtig uitzicht over het mooie voorbijtrekkende landschap.

Starclass pakket van de “Floralia Star “:
Standaard aan boord zijn voor 6 personen dekbedden incl overtrekken etc, voor 6 personen handdoeken pakket aan boord en een keuken pakket.
Bij aankomst aan boord staat er voor u  een luxe verwenpakket van Rituals klaar voor het begin van een zeer ontspannen vakantie.