Pedro Levanto 44 Aida Star

Home Onze vloot Pedro Levanto 44 Aida Star
Justin Oosterop

Specificaties

Afmetingen
Lengte : 13,35 m
Breedte : 4,20 m
Diepgang : 1,20 m
Doorvaarhoogte :
Stahoogte :
Motor : 135 pk
Slaapplaatsen : 4

151216_Grundrisse_Boote

bischikbaarheidVloten
starclass

Omschrijving

De Pedro Levanto “Aida Star“ is een van de mooiere jachten van Pedro jachten met uitstekende vaareigenschappen.

De “ Aida Star “ behoort tot onze “Starclass Yachts”

Het 13,35 meter lange jacht is een heel ruim jacht met 2 gelijkwaardige zeer royale en luxe slaaphutten. In de achterhut bevindt zich een bureau vanwaar u als het echt niet anders kan, uw werk ongestoord kunt doen.De Aida Star heeft 2 slaaphutten met elk een 2 persoon vrijstaand bed. Tevens zijn er 2 ruime badkamers voorzien van douche en elektrische toiletten.

Ook aan u persoonlijk is gedacht

Laat de luxe geuren van Rituals u verwelkomen en ontspanning geven aan boord. De keuken is zeer goed uitgerust, en is voorzien van een 4 pits kooktoestel, grote koelkast, koffiezetapparaat en een Magneton /oven. Het bestek en servies is van het luxe en hoogwaardig kwaliteitsmerk “Villeroy en Boch”. Ook een toaster is aan boord van “WMF”. U ziet er ontbreekt niets aan luxe. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Tegenover de keuken een ruime ronde dinette waar u gezellig kunt ontbijten, lunchen en dineren. De salon is heel comfortabel en voorzien van een ruime zitbank en veel kastruimte. Radio/ CD met USB-aansluiting en televisie (digitenne) zijn aan boord. Het jacht is verder voorzien van een zeer krachtige 6 cilinder motor van 135 pk.

Compleet en ruim

Boeg- en hekschroef, acculader/omvormer zodat u ook wanneer u niet aan walstroom kunt beschikt over 230 volt aan boord. Voor uw telefoon, laptop, tablet en haarfohn. Ook de stuurstand is zeer overzichtelijk waardoor er een uitstekend uitzicht is over het jacht wat het manoeuvreren met dit jacht eenvoudiger maakt.

De stuurstand en het achterdek zijn voorzien van een XXL-cabriokap. Het achterdek is uiterst royaal voor complete ontspanning en bied een prachtig uitzicht over het mooie voorbijtrekkende landschap.

Starclass pakket van de “Aida Star “:
Standaard aan boord zijn voor 4 personen dekbedden incl overtrekken etc, voor 4 personen handdoeken pakket aan boord en een keuken pakket.
Bij aankomst aan boord staat er voor u  een luxe verwenpakket van Rituals klaar voor het begin van een zeer ontspannen vakantie.